Portfolio

Portfolio Glas in lood en Tiffany

Sinds 2014, toen ik begon met dit mooie vak, heb ik al heel wat projecten in glas in lood en tiffany gemaakt. In opdracht, als kadootje, voor mezelf of de verkoop… altijd met veel plezier. Het geeft zo veel voldoening als iets af is en het licht er zo mooi doorheen schijnt.

Hieronder een greep uit mijn eerder gemaakte collectie:

wat mij beweegt om dit werk te doen

Dit vak geeft mij veel vrijheid om te creëren. Van klassiek tot modern en van schattig tot stoer. Glas is een prachtig materiaal en ik word alleen al blij bij het uitzoeken van de kleuren.
Bij ieder stukje glas dat ik bewerk, groeit het proces en dat geeft veel voldoening. Het blijft uitdagend werk; je moet heel nauwkeurig werken en accepteren dat een project uren duurt voor het af is. Maar ieder stukje dat ik af heb, is er weer 1. En het cliché dat de reis net zo belangrijk is dan de eindbestemming, geldt ook hier.

Kom vooral zelf ervaren hoe leuk het is nieuwe technieken te leren met een heel ander materiaal dan dat je waarschijnlijk gewend bent. Zie mijn workshop pagina.